اخبار روز سینما

بادمجان شکم پر، غذایی خوشمزه و آسان برای مهمانی های شما

بادمجان شکم پر غذای خوشمزه ای است که مواد اصلی آن بادمجان و گردو است.

پی ام آپگاهی ، همانطور که می دانید با برنجال انواع غذاهای خوشمزه درست می شود مخصوصا مردم شمال ایران که در تهیه انواع برنجال تبحر دارند.

عناصر:

بادمجان متوسط: 4-6 عدد

آجیل خرد شده: 200-250 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد.

رب آلو : 1 قاشق غذاخوری

نمک: لازم

فلفل: به مقدار لازم

گلپر: به اندازه ای که لازم است

روغن: به مقدار لازم

مراحل پخت:

ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و یک شیار در آن ایجاد می کنیم و کمی نمک می زنیم و استراحت می دهیم تا تلخی آن گرفته شود.

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید و آن را به جوش آورید.

بعد از جوش آمدن بادمجان ها را بگذارید تا کمی بجوشد.

بعد از جوش آمدن آنها را از قابلمه خارج کرده و در ظرفی قرار دهید تا آب آن گرفته شود.

سپس دو عدد گردوی آسیاب شده، پیاز و رب آلو را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مخلوط به دست آمده را داخل بادمجان ها بریزید و سپس بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا