اخبار روز سینما

قاتوق کشک و سیب را با طعمی بهشتی امتحان کنید!/ طرز پخت

قاتوق با کشک و سیب یکی از غذاهایی است که طعم بسیار لذیذی دارد و می توان آن را در وعده شام ​​نیز سرو کرد.

قاتق کشک و سیب یکی از غذاهایی است که در شهر کرمان طرفداران زیادی دارد و در ایام مختلف سال در سر سفره آنها مشاهده می شود.

مواد لازم

  1. 4 عدد سیب زمینی
  2. دو لیوان کشک
  3. یک قاشق غذاخوری نعناع خشک
  4. یک پیاز بزرگ
  5. یک قاشق غذاخوری آرد گندم
  6. پنج حبه سیر

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی ها را در ظرفی کاملاً آب پز می کنیم و پس از پخته شدن کامل آنها را له می کنیم.

در ظرفی دیگر پیاز داغ درست کرده و زردچوبه کافی به آن اضافه می کنیم .

پس از سرخ شدن کامل، یک قاشق غذاخوری آرد را به مدت یک دقیقه در آن تفت دهید.

بعد بلافاصله سیرهای رنده شده و نعنا خشک را هم در ظرف پیاز داغ و آرد می ریزیم.

اجازه دهید کشک روی حرارت ملایم بجوشد.

حالا پوره سیب زمینی را با نصف لیوان آب سرد در ظرفی رقیق کنید.

پس از جوشاندن مواد در قابلمه آن را به مواد کشک اضافه می کنیم.

در آخر نمک و فلفل را اضافه می کنیم.

روی آن را با نعناع داغ و پیاز داغ تزئین می کنیم.

برگفته از رسانه پی ام آپلود

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا