دانستنی ها

آیا پختن گوجه فرنگی بر خواص آن اثر دارد؟/جزئیات

 

گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد.

به گزارش پی ام آپ، گوجه فرنگی علاوه بر تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن، اثرات دارویی مفیدی نیز دارد. یکی از مهم ترین مواد موجود در آب گوجه فرنگی، ماده ای به نام لیکوپن است که یکی از کاروتنوئیدها و رنگدانه قرمز رنگی است که باعث قرمز شدن گوجه فرنگی می شود.

مطالعات نشان داده است که گوجه فرنگی پخته مانند سس گوجه فرنگی پخته شده، نوعی باکتری مفید به نام لاکتوباسیلوس رویتری و فعالیت آن ها را در روده بیشتر از گوجه فرنگی خام افزایش می دهد.

همچنین پختن گوجه فرنگی باعث جذب لیکوپن بیشتر در روده نسبت به گوجه فرنگی خام می شود.

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا