اخبار روز سینما

خوشمزه ترین و آسان ترین غذای شمالی:ترش تره

ترش تره یکه غذای بسیار لذیذ و اسان شمالی است که با یک بار امتحان کردنش طرفدار همیشگی آن می وشید.

پی ام آپ:

تُرش تره، یک غذای مشهور و بسیار معروف شمالی است که تعداد زیادی طرفدار دارد. این غذا را معمولاً همراه با ماهی شور، باقالا، سیر و برنج سرو می‌کنند.

مواد لازم :

برنج ایرانی ۴ قاشق غذاخوری

اسفناج تازه ۱ کیلو گرم

سبزی (تره، جعفری، گشنیز و کمی نعناع) ۵۰۰ گرم

روغن به میزان لازم

آرد (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری

سیر ۴-۶ حبه

تخم مرغ ۳ عدد

آب نارنج یا آبغوره ۱/۲ پیمانه

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را بشویید و با کمی آب و نمک مخلوط کنید. سپس روی حرارت بگذارید تا بپزد.

سبزیجات را تمیز کرده و بشویید. بعد از خشک شدن آب سبزیجات، آنها را خرد کنید.

نصف سیر را له کنید و سپس در یک قابلمه سرخ کنید. به آن سبزی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید.

مخلوط سیر و سبزیجات تفت داده شده را به برنج پخته شده اضافه کنید. همچنین اسفناج را بزرگتر از سبزی خرد کرده و به خورشت اضافه کنید.

اگر آب خورشت زیاد بود، حرارت را بیشتر کنید تا آب تبخیر شود. به تدریج نارنج یا رب نارنج را به خورشت اضافه کنید و آن را بچشید تا ترشی آن مطلوب شود.

در پایان پخت خورشت، سیر له شده با کمی زردچوبه و روغن تفت داده و به همراه تخم مرغ و مقداری نمک به خورشت بیفزایید و هم بزنید. پس از چند جوش، خورش را از حرارت بردارید.

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا