اخبار روز سینما

طرز تهیه کباب بقچه ای؛ غذایی لذیذ که نیاز به منقل ندارد

مرغ کبابی با مقدار زیادی پنیر چدار اشتهای هر کسی را باز می کند. اگر می خواهید بدون نیاز به گریل یک کباب متفاوت را امتحان کنید، این دستور را از دست ندهید.

صبح – کباب بیگچی یک غذای محلی از شهر مانیسا در ترکیه است. اگر کباب مانیسا را ​​امتحان نکرده اید، حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم:

• گوشت گوسفند چرخ کرده ۱ کیلوگرم

• پیاز 1 عدد

• رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

• 3 قاشق غذاخوری کره

• نیم کیلو پنیر جادار

• نمک، فلفل، آویشن به میزان لازم

• آب گرم

برای خمیر کرپ:

• 2.5 فنجان شیر

• 2 عدد تخم مرغ

• 250 گرم آرد

• 1 قاشق چایخوری نمک

• 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر

طرز تهیه کباب

ابتدا گوشت چرخ کرده را در کره تفت دهید تا آب گوشت گرفته شود. پیاز خرد شده را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید.

آب داغ را اضافه کرده و تفت دهید تا گوشت نرم شود. سپس ادویه ها را اضافه کنید.

شیر، تخم مرغ، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه بریزید. آرد را کم کم اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا غلیظ شود.

در ماهیتابه تفلون روغن بریزید و وقتی داغ شد یک ملاقه از مایه پنکیک بردارید و در ماهیتابه بریزید.

خمیر را در تابه پهن کنید و مرتب تکان دهید تا دو طرف خمیر بپزد.

بعد از اینکه همه پنکیک ها پخته شدند، آنها را روی یک ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید. وسط پنکیک ها یک ملاقه کوچک گوشت قرار دهید.

سپس به مقدار دلخواه پنیر را روی هر یک از برش ها با قاشق بریزید.

سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه قرار دهید. بگذارید در فر بماند تا پنیر خوب آب شود. نوش جان!

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا