اخبار روز سینما

“املت تن ماهی”، یک غذای ساده و خوشمزه برای صبحانه

املت ماهی تن یکی از میان وعده های خوشمزه ایرانی است که اغلب برای صبحانه درست می شود.

املت تن ماهی یک غذای بسیار ساده و خوشمزه است که می توانید در کمترین زمان برای صبحانه آن را تهیه کنید.

عناصر :

ماهی تن 1ud

2 عدد تخم مرغ

قارچ 200 گرم

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی.

زردچوبه و روغن کافی

طرز تهیه:

قوطی ماهی تن را در قابلمه کوچکی می گذاریم سپس یک فنجان آب اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم و اجازه می دهیم ماهی تن به مدت 15 دقیقه بجوشد.

قارچ را ورقه ای برش دهید و با کمی روغن در ماهیتابه مناسب تفت دهید تا آب آن گرفته شود. پس از آبکش شدن قارچ، چند دقیقه دیگر آن را تفت دهید تا سرخ شود و آب از ماهیتابه خارج شود.

ماهی تن را از قوطی خارج کرده و روغن اضافی آن را دور بریزید، سپس ماهی تن را به تابه اضافه کنید و با قارچ ها تفت دهید تا یکدست شود، سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید. .

مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن به تابه اضافه کنید. حالا مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شود و تخم مرغ کاملا بپزد سپس املت را با نان تازه سرو میکنیم.

آوین احمدی

آوین احمدی هستم سردبیر و مدیرمسئول رسانه بازتاب آنلاین که سعی میکنم آنچه در ایران و جهان میگذرد را برای شما در این وبسایت به اشتراک بگذارم

مقالات جذاب با ارزش مطالعه بالا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا