سرطان همچنان یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.

به گزارش پی ام آپ، سرطان همچنان یکی از علل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است.

جستجوی راه های پیشگیری از سرطان یکی از انگیزه های محققان برای مقابله با این بیماری است. بر اساس یافته های جدید محققان صندوق جهانی تحقیقات سرطان، یک نوع سبزیجات ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

سرطان، عامل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان، تنها در سال 2020 جان نزدیک به 10 میلیون نفر را گرفته است. این آمار در حالی ارائه می شود که میلیاردها دلار برای یافتن یک درمان موثر هزینه می شود.

محققان می خواهند بدانند که سبک زندگی چگونه می تواند بر سرطان تأثیر بگذارد.

رژیم غذایی بخشی از این تحقیق است. یکی از جالب ترین اکتشافاتی که محققان انجام داده اند این است که سبزیجات غیر نشاسته ای به طور قابل توجهی خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهند. نگهداری مواد غذایی را می توان به عنوان فرآیند درمان و نگهداری غذا به گونه ای تعریف کرد که از فساد آن جلوگیری کرده یا به میزان قابل توجهی کند می کند و از بیماری های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری می کند و در عین حال ارزش غذایی، طعم و بافت غذا را حفظ می کند.

معمولا برای بالا بردن ماندگاری موادغذایی معمولا از نمک سود کردن و تهیه ترشی از آن استفاده می کردند که احتمال بروز سرطان معده را افزایش می دهد. مدل های حیوانی نشان می‌دهد که مقادیر بالای نمک، چسبندگی مخاطی را که از معده محافظت می‌کنند، تغییر داده و احتمال تشکیل ترکیبات N-nitroso را بالا می‌برد.

علاوه بر این، مصرف زیاد نمک باعث افزایش تجمع باکتری هلیکوباکتر می شود که تصور می شود یکی از قوی ترین علل سرطان معده است. در نهایت، سطوح بالای نمک مسئول آسیب سلولی است که خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

شواهدی وجود دارد که نشان می دهد خوردن غذاهای سرشار از نمک، از جمله سبزیجات غیر نشاسته ای، خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می دهد.

سبزیجات بر اساس محتوای نشاسته ای به دو دسته نشاسته ای و غیر نشاسته ای تقسیم می شوند. هویج، شلغم، ازگیل، شلغم و سبزیجات سبز و برگدار مانند اسفناج و کاهو؛ سبزیجات چلیپایی شامل خانواده کلم مانند کلم بروکلی، کلم و شاهی است. و سبزیجاتی مانند پیاز، سیر و تره فرنگی سبزیجات غیر نشاسته ای هستند.

در مقابل، درصد کربوهیدرات در سبزیجات نشاسته ای مانند سیب زمینی و سیب زمینی شیرین بسیار بیشتر از سبزیجات غیر نشاسته ای است. مطالعات نشان می دهد افرادی که به طور مداوم از غذاهای شور استفاده می کنند، دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان معده هستند.

تحقیقات روی مردان ژاپنی نشان می‌دهد که در میان افرادی که کمترین میزان نمک را مصرف می‌کنند، از هر 1000 نفر تنها یک نفر به سرطان معده مبتلا می‌شود. اما برای مردانی که نمک زیادی می خورند، این رقم از هر 500 نفر یک نفر است.

اخبار مرتبط

ارسال به دیگران :

آخرین اخبار

همکاران ما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *