اخبار روز سینما

«کوکو لوبیا سبز و هویج»، غذایی مقوی و در عین حال خوشمزه/ دستور پخت

کوکو لوبیا سبز و هویج نارگیل از ترکیب لوبیا سبز، هویج، فلفل دلمه ای و سیب زمینی به دست می آید که یک غذای کامل، سالم و لذیذ را در اختیار ما قرار می دهد.

کوکو لوبیا سبز و هویج علاوه بر مغذی بودن و سرشار از ویتامین ها می توانند به عنوان پیش غذا در مهمانی ها یا جشن های تولد نیز تهیه شوند.

عناصر:

لوبیا سبز 1 لیوان

هویج 1 لیوان

1 فلفل

1 عدد سیب زمینی

1 عدد پیاز

2 عدد تخم مرغ

آرد 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

زردچوبه و روغن کافی

طرز تهیه:

لوبیا سبز را خرد کنید. هویج ها را شسته و نگینی خرد کنید و در قابلمه ای با کمی آب روی آتش بگذارید تا حبوبات و هویج به مدت یک ربع بپزند.

آن را در آبکش بریزید تا آب آن کاملا گرفته شود. سپس کنار میگذاریم تا خنک شود.

پیاز را بشویید و پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید. تابه ای بردارید و با کمی روغن روی آتش بگذارید تا تابه داغ شود.

پیازها را داخل آن بریزید و خوب تفت دهید تا روشن و طلایی شوند سپس کنار بگذارید.

سیب زمینی ها را هم می شوییم و پوست می گیریم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم.

سیب زمینی های خرد شده را بشویید و خشک کنید و در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.

لوبیا سبز، هویج، پیاز، سیب زمینی و فلفل خرد شده را در ظرفی بریزید.

تخم مرغ ها را داخل آن بشکنید و با چنگال هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. آرد، نمک، زردچوبه و فلفل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. ماهیتابه را روی آتش می گذاریم.

حالا ته آن مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا روغن خوب و داغ شود.

سپس مواد کوکو را داخل تابه بریزید و صبر کنید تا یک طرف آن سرخ شود. سپس نارگیل را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود.


خبر پیشنهادی

سلبریتی های معروف اگر در دوره کلاسیک بودند چه شکلی می شدند!

مشاهده خبر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا