سهم قابل توجه پوشاک از بازار

توجه: این خبر با عنوان : سهم قابل توجه پوشاک از بازار
که اکنون درحال مطالعه آن هستید به نقل از رسانه اقتصاد نوشته شده است
پی ام آپلود- مجید افتخاری، با بیان اینکه بزرگترین گلوگاه رشد صنعت پوشاک شبکه توزیع است، اظهار کرد: شبکه توزیع پوشاک از بیماری میبرد و مصرف کننده از این وضعیت سیب میبیند. چرا که سبد مصرفی خانوار کوچک شده و امکان خرید مانند گذشته را ندارد. بنابراین افراد میزان یا دفعات خرید خود را کم کرده اند.
وی با بیان اینکه مصرف کننده اولویت بین خوراک، مسکن و پوشاک، میتواند با پوشاک مدارا کند، گفت: از طرف دیگر هر روز شکلهای مختلف و جدید مصرفکنندهها و مخازن قابل توجهی از این کیک کوچک گرفته میشود. در این میان چشماندازی هم برای مبارزه با وجود وجود ندارد.
افتخاری برخی از راههای فروش قاچاق را کالای استوک، کیلویی، بنگلادشی و فر وشهای اینترنتی عنوان کرد و گفت: به نظر میرسد قاچاقچی در امنیت است و بخش قاعدگی از بازار را گرفته است. با توجه به افزایش هزینههای تولید و کاهش افزایش تولید ممکن است در این ده تولید پوشاک دیگر فقط اقتصادی نباشد. در حال حاضر هم سوددهی در کشور پایینتر از سود روزشمار بانک است.
بیشتر بخوانید: بازار عجیب خرید و فروش لباس دست دوم
عضو هیئت مدیره صنایع تولید و تولید نساجی و پوشاک ایران با اشاره به فعالیتهای بانکهایی که نام آنها در اقتصاد بانک نیست، تصریح کرد: کار این بانکها این است که مانند جاروبرقی سرمایه جامعه را جمعآوری میکنند و با آن سرمایهگذاری و ساخت و ساز میکنند. می کنند . در اصل این بانکها، بنگاههایی هستند که امکان تأمین مالی مردم را دارند. این بنگاهها کل حجم نقدینگی را جذب تورم میکنند و وضعیت را به سمتی میبرند که تولید صرفه اقتصادی ندارد.
وی با بیان اینکه هیچ کارگری با رقمی که امسال برای دستمزد اعلام شد، حاضر به کار نیست، گفت: واحدهای صنفی باید مبالغ بالاتری پرداخت کنند. علاوه بر این، افزایش اجارهبها و نرخ ارز نیز باعث افزایش هزینههای تولید میشود. این وضعیت در کنار کاهش قدرت خرید مردم، به تولیدکننده فشار میآورد. در این شرایط برای بازار یا افزایش تولید میکند یا کیفیت کالاهای دا خلی کاهش مییابد.
افتخاری با بیان اینکه عدهای میگویند در این شرایط به بازار وارد میشوند که در خارج از کشور خارج شود، تصریح کرد: این در حالی است که مکانیزم مناسبی برای ایجاد وجود ندار و حتی امکان باز کردن السی است که اساس و پایه تجارت نیز وجود ندارد. بعد از هم مشکلات انتقال پول وجود دارد. مجموع این شرایط نگرانکننده برای مهاجرت کارآفرینان و سرمایهگذاران ایجاد میکند. اقداماتی که در حال حاضر هم سرمایهگذاری و مهاجرت فعالان اقتصادی به ترکیه و سایر کشورهای همسایه را شاهد هستیم.
عضو هیئت مدیره صنایع تولید و تولید نساجی و پوشاک ایران قطعی برق و گاز در فصل تابستان و زمستان، تامین مواد اولیه و نوسانات نرخ ارز را از دیگر چالشهای صنایع عنوان کرد و گفت: کارت اعتباری هم روش مناسبی نداشت و نشد، چراکه نشد. بانک داد ۲۰ درصد سود بردارد و پول را نیز دو ماه بلوکه کند که برای تول ید کننده صرفه کند.
منبع: ايسنا