خطرات باورنکردنی آب پرتقال!/جزئیات

آب پرتقال یک نوشیدنی انرژی زا و سرشار از آنتی اکسیدان است. آب پرتقال تازه دارای خواص ضد التهابی است. با این حال، مانند هر ماده غذایی، در صورت مصرف بیش از حد می تواند باعث برخی مشکلات سلامتی شود.
به گزارش خبر همشهری آنلاین، در این مطلب ضمن پرداختن به فواید آب پرتقال، به ویژه به مضرات آن پرداختیم.
مضرات آب پرتقال
افزایش وزن
آب پرتقال غذایی است که سرشار از کالری، فیبر، چربی های سالم و پروتئین است و می تواند قند خون را افزایش یا کاهش دهد و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.
خطر ابتلا به دیابت نوع 2
طبق تحقیقات، مصرف بیش از حد آب پرتقال می تواند خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را افزایش دهد.
فشار خون پایین
طبق تحقیقات، مصرف زیاد آب پرتقال می تواند باعث کاهش فشار خون شود. به گفته متخصصان، افراد دارای اضافه وزن بیش از دیگران مستعد ابتلا به این بیماری هستند.
آلرژی پوستی
بر اساس گزارش های منتشر شده از نتایج تحقیقات، در برخی موارد مصرف بیش از حد آب پرتقال می تواند منجر به حساسیت پوستی شود.
بیخوابی
در برخی موارد مصرف زیاد آب پرتقال باعث بی خوابی، افزایش قند خون و بی قراری می شود.
فواید آب پرتقال
علاوه بر این مضرات، نتایج تحقیقات در مورد فواید آب پرتقال نشان می دهد که این نوشیدنی ممکن است برای سلامت قلب، سلامت شناختی و عملکرد سیستم ایمنی نیز مفید باشد. همچنین ممکن است به محافظت در برابر سنگ کلیه کمک کند.
وقتی آب پرتقال به نسبت مناسب مصرف شود، محتوای منیزیم آن به مدیریت فشار خون کمک می کند. همچنین سرشار از پتاسیم و ویتامین C است و دارای خواص ضد سرطانی است که به سلامت پوست، ریه و به طور کلی متابولیک کمک می کند. بهتر است خود را به 240 میلی لیتر آب پرتقال در روز محدود کنید. زیرا زیاده روی در مصرف آب پرتقال عوارضی نیز دارد.
حفظ عملکرد سیستم ایمنی بدن
یک لیوان آب پرتقال تمام ویتامین C مورد نیاز یک روز را تامین می کند. همچنین مقدار خوبی فولات (ویتامین B که به تولید گلبول های قرمز خون و رشد و نمو سالم کمک می کند) فراهم می کند. هر دو ماده مغذی برای حمایت از سلامت بسیاری از سلول های ایمنی مختلف شناخته شده اند.
افزایش محافظت در برابر سنگ کلیه
آب پرتقال می تواند سطح سیترات و pH ادرار را افزایش دهد که ممکن است به محافظت در برابر سنگ کلیه کمک کند. برخی شواهد نشان می دهد که آب پرتقال در محافظت در برابر سنگ کلیه موثرتر از آب لیمو است.
کاهش احتمال زوال شناختی
یک مطالعه مشاهده ای بزرگ نشان داد که مصرف بیشتر غذاهای غنی از فلاونوئید، به ویژه مرکبات مانند آب پرتقال، با کاهش احتمال زوال شناختی مرتبط است.