میوه ها یکی از بهترین منابع غذایی هستند زیرا علاوه بر رفع نیازهای بدن، باعث شادابی پوست و پیشگیری از بیماری ها می شوند.
به گزارش برنا، به دلیل گرم شدن هوا و تعریق بیشتر در ماه های تابستان، نیاز بدن به آب، مواد معدنی و ویتامین ها افزایش می یابد.
خوردن 100 گرم آلو 20 درصد آهن مورد نیاز روزانه زنان را تامین می کند. بنابراین به گیاهخواران توصیه می شود این میوه را در برنامه غذایی روزانه خود بگنجانند تا احتمال کم خونی و فقر آهن کاهش یابد.
این میوه منبع خوبی از پتاسیم نیز محسوب میشود، بنابراین توصیه میشود که بیماران مبتلا به فشار خون آلو را در سبد میوههای خود نگهداری کنند و روزانه ۲ تا ۳ عدد از این میوه را مصرف کنند.
در عین حال آلو یکی از میوه هایی است که شدت یبوست را کاهش می دهد و کسانی که اغلب دچار این مشکل گوارشی هستند باید بیشتر آلو بخورند.